Donatie Soroptimisten Nijmegen

Onlangs overhandigde de Nijmeegse club van de Soroptimisten een cheque aan School’s cool Nijmegen. Met deze donatie kan School’s cool Nijmegen hun activiteiten verbeteren en nog meer scholieren ondersteunen bij hun ontwikkeling en schoolcarrière. Het geld is door de leden van de Soroptimisten Nijmegen ingezameld met het organiseren van verschillende diners.

 

Soroptimist Club Nijmegen is een serviceclub waarvan uitsluitend vakvrouwen lid zijn. Zij zetten zich in voor het verbeteren van de levensomstandigheden en de status van vrouwen en meisjes door middel van onderwijs en economisch en politieke bekrachtiging.
Die missie past goed bij die van School’s cool Nijmegen. Deze vrijwilligersorganisatie begeleidt jongeren in Nijmegen, Wijchen en Lingewaard met een vrijwillige mentor om de kans op een succesvolle loopbaan in het voortgezet onderwijs te vergroten.
School’s cool Nijmegen gebruikt de donatie van de Soroptimisten voor de aanschaf van tablets. Deze maken het registreren van gesprekken voor de programmaleiders makkelijker, waardoor deze nog meer kunnen focussen op het contact met leerlingen en hun ouders.
Benieuwd naar het werk van School’s cool Nijmegen en de Soroptimisten? Kijk op Home - Nijmegen (soroptimist.nl)


We zijn natuurlijk blij met elke steun die we ontvangen. Meer donateurs betekent meer leerlingen steunen. Wist je al dat je als particulier en als bedrijf vriend kunt worden van School's cool Nijmegen & Regio? 
Lees meer hierover op onze vriendenpagina.