Vrienden worden met School's cool Nijmegen & Regio

Vrienden zijn belangrijk, ook voor ons.

School's cool Nijmegen & Regio ontvangt gelukkig financiering van diverse partijen, maar vrienden zijn onmisbaar. Hoe meer vrienden we hebben, hoe sterker we zijn en hoe meer leerlingen we kunnen ondersteunen in hun schoolcarrière.  

Wilt u meer doen dan doneren en graag onze vriend worden? Stuur ons onderstaand formulier en maak (eenmalig of periodiek) een zelf gekozen bedrag over op onze bankrekening NL88 RABO 0133 9896 15.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


U kunt natuurlijk ook (anoniem) doneren zonder onze vriend te worden: 

Dankbaar voor elke financiële bijdrage

Om zo veel mogelijk leerlingen, die het nodig hebben, te koppelen aan een mentor is uw steun hard nodig. Elke donatie, hoe groot of klein, éénmalig of periodiek, helpt daarbij enorm. Door op de knop hiernaast te drukken kunt u uw bijdrage digitaal naar ons overmaken.Uw bedrijf vrienden met School's cool Nijmegen & Regio?

Wil uw bedrijf extra waardevol zijn, laten zien dat het oog heeft voor de maatschappij en graag meewerken om kansengelijkheid in het onderwijs te bevorderen? Vrienden worden met School's cool Nijmegen & Regio helpt niet alleen ons, maar biedt ook uw bedrijf kansen en mogelijkheden.

Natuurlijk kunt u eenmalig of periodiek doneren.  Maar er zijn meer manieren waarop een bedrijf, als vriend, ons kan ondersteunen.

 

Medewerkers die (onder werktijd) mentor zijn bijvoorbeeld. Of ons helpen bij het werven van mentoren. Wellicht kan uw bedrijf een coaching of training voor onze mentoren bieden? Of is een bezoek aan uw bedrijf voor leerlingen leuk en leerzaam?

Als tegenprestatie wordt (desgewenst) uw logo en/of (bedrijfs-)naam vermeld op onze site. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor naamsvermelding op promotiemateriaal en in publicaties gerelateerd aan het door u gesponsorde project.  

 

We gaan hier graag met u over in gesprek.

Stuur een mail naar office@schoolscoolnijmegen.nl of maak gebruik van bovenstaand formulier. Zet uw vraag/aanbod en eventueel een telefoonnummer in het bericht. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.   


ANBI-status


Stichting School’s Cool Nijmegen & Regio is altijd op zoek naar sponsoren en donateurs die onze doelstellingen ondersteunen. Uw bijdrage is voor ons van groot belang: het stelt ons in staat nieuwe projecten en activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren. Uw gift is meestal volledig aftrekbaar van de belasting aangezien wij in het bezit zijn van de ANBI-status.

  

De overheid heeft ons de ANBI status gegeven, hetgeen betekent dat we geregistreerd staan als Algemeen Nut Beogende Instelling. Voor donateurs en sponsors levert dit belastingvoordeel op. Aanvullende informatie hieromtrent vindt u op de site van de Belastingdienst en de ANBI.