Uw steun is hard nodig

Om zo veel mogelijk leerlingen, die het nodig hebben, te koppelen aan een mentor is uw steun hard nodig. Elke donatie, hoe groot of klein, éénmalig of periodiek, helpt daarbij enorm.


Voor bedrijven

Als organisatie kunt u ons financieel helpen door middel van een jaarlijks bedrag of een éénmalige donatie. Zo helpt u ons om één of meerdere mentoraten te financieren.

 

Daarnaast zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe mentoren, wellicht ziet u een mogelijkheid om ons te helpen om mentoren te werven. Bent u bereid hierover een boodschap op uw website te zetten? Wilt u uw eigen medewerkers in staat stellen om onder werktijd dit waardevolle vrijwilligerswerk uit te voeren? Alle ideeën om nieuwe mentoren aan te trekken zijn zeer welkom. Om onze mentoren de juiste ondersteuning bij hun mentoraat te bieden, organiseren wij een aantal keer er jaar intervisies en workshops. Misschien beschikt u over trainingsruimtes in Nijmegen die wij hiervoor kunnen gebruiken? Onze activiteiten vinden meestal in de avonduren plaats.

 

Mocht u zelf over gerichte kennis over coaching, communicatie of pedagogiek beschikken, dan vindt u het misschien leuk om zelf een training voor onze mentoren te verzorgen. Wij gaan, ook hierover, dan graag met u in gesprek.