Dankbaar voor uw financiële bijdrage

Om zo veel mogelijk leerlingen, die het nodig hebben, te koppelen aan een mentor is uw steun hard nodig. Elke donatie, hoe groot of klein, éénmalig of periodiek, helpt daarbij enorm. Door op de knop hiernaast te drukken kunt u uw bijdrage digitaal naar ons overmaken.


Voor bedrijven

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe mentoren, wellicht ziet u een mogelijkheid om ons te helpen met de werving. Bent u bereid hierover een boodschap op uw website of intranet te zetten? Of wilt u uw eigen medewerkers in staat stellen om onder werktijd dit waardevolle vrijwilligerswerk uit te voeren? Neem dan contact met ons op. Ook andere ideeën om nieuwe mentoren aan te trekken zijn zeer welkom.

 

Andere ondersteuningsvragen

Om onze mentoren de juiste ondersteuning bij hun mentoraat te bieden, organiseren wij een aantal keer er jaar intervisies en workshops. Misschien beschikt u over trainingsruimtes in Nijmegen die wij hiervoor kunnen gebruiken? Onze activiteiten vinden meestal in de avonduren plaats. Mocht u zelf over gerichte kennis over coaching, communicatie of pedagogiek beschikken, dan vindt u het misschien leuk om zelf een training voor onze mentoren te verzorgen. Wij gaan, ook hierover, dan graag met u in gesprek. 

ANBI-status


Stichting School’s Cool Nijmegen is altijd op zoek naar sponsoren en donateurs die onze doelstellingen ondersteunen. Uw bijdrage is voor ons van groot belang: het stelt ons in staat nieuwe projecten en activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren. Uw gift is meestal volledig aftrekbaar van de belasting aangezien wij in het bezit zijn van de ANBI-status (zie tekst hieronder).

  

Als tegenprestatie wordt (desgewenst) uw logo en/of (bedrijfs-)naam vermeld op onze site. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor naamsvermelding op promotiemateriaal en in publicaties gerelateerd aan het door u gesponsorde project. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. De overheid heeft ons de ANBI status gegeven, hetgeen betekent dat we geregistreerd staan als Algemeen Nut Beogende Instelling. Voor donateurs en sponsors levert dit belastingvoordeel op. Aanvullende informatie hieromtrent vindt u op de site van de Belastingdienst en de ANBI.