Werkwijze School's cool in verband met Corona

 

De middelbare scholen zijn sinds 2 maart weer (deels) open. Wat betekent dit voor de vrijwilligers van School’s cool?

Een op een-contact mag, met inachtneming van de landelijke corona basisregels. Mentoren en leerlingen mogen elkaar thuis of op school ontmoeten als dit voor alle partijen akkoord is en goed voelt. Ze kunnen op een andere locatie afspreken als dat geschikter is. Denk aan een park of een andere buitenruimte. Daarnaast kunnen we in beperkte mate ons kantoor of een andere beschikbare ruimte bij Start Up reserveren als dat wenselijk is. Uiteraard is het ook mogelijk om online contact te blijven houden.

 

Trainingen en bijeenkomsten tot 1 april online

Tot 1 april 2021 zullen vergaderingen, trainingen, intervisies en dergelijke voornamelijk online doorgaan. Het kan ook zijn dat er een belafspraak tussen de mentoren en de mentorcoach wordt afgesproken om te informeren hoe het gaat. 

 

Overig overleg
Voor overige bijeenkomsten geldt dat we online overleggen als dat mogelijk is.  Collega’s School’s cool zijn gewoon bereikbaar via mail, What's app, of telefoon (06 – 83337092 Christiane of 06 -83337073 Carolien).

 

Wanneer de richtlijnen vanuit de overheid veranderen, zal School’s cool daar ook de werkwijze op blijven aanpassen en dit communiceren.