Welcome

Even voorstellen:

Mijn naam is Saskia Henze en ik woon met mijn dochter Jara (20), zoon Zep (18) en kat Enzo (7) in Nijmegen Oost. Mij maak je blij met een mooie ontmoeting, een goed gesprek, yoga in de ochtend, een lekker luisterboek, slenteren langs de Waal met als het ff kan een frisse plons. Ik ben lid van Schrijfrijk waarmee ik mijn liefde voor taal deel en een dameseetclub waarbij lief en leed de boventoon voeren en het eten een aangename bijvangst is. Daarnaast verdiep ik me in thema’s als opvoeden, trauma en rouw & verlies. Passend bij mijn eerdere werk en mijn eigen leven.

 


Met mijn switch naar programmaleider bij School’s cool zijn een aantal wensen uitgekomen. Nog makkelijker op de fiets naar mijn werk bijvoorbeeld, maar bovenal het contact met vrijwilligers die zich hard maken voor jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken met schoolse zaken. Als ouder van 2 kinderen waarbij school een behoorlijke uitdaging was, weet ik hoe belangrijk hetgeen jullie doen is.

Het werken met vrijwilligers loopt als een rode draad door mijn CV heen. Ik zie jullie als goud van deze organisatie. Na al die jaren raakt het mij nog steeds een vrijwilliger in het leven van een ander zoveel kan betekenen en visa versa. Jullie en jongeren zo faciliteren zodat jullie in je kracht staan vind ik dan ook een voorrecht. Daarnaast denk ik dat ik met mijn werkervaring als sociaal werker een mooie aanvulling ben op de ervaringen van Rianne en Gesuino. Dat maakt ons, voor zover ik het nu kan overzien, tot een waardevol team.

Heb je nog vragen, aarzel dan vooral niet om ze te stellen. Ik  kijk er naar uit om je te ontmoeten en/of iets van je te horen!

 

Hartelijke groet,

 

Saskia